Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε σήμερα, κατά πλειοψηφία, πρόταση ψηφίσματος, με την οποία καταδικάζει την επίθεση της κυβέρνησης του Ισραήλ κατά των πλοίων του "Στόλου της Ελευθερίας".
Ακολουθεί το ψήφισμα ως έχει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, καταδικάζει τη σημερινή επίθεση της κυβέρνησης του Ισραήλ, κατά των πλοίων του "Στόλου της Ελευθερίας" που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Γάζα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δεκαεννέα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματισθούν. Η κυβέρνηση του Ισραήλ πρέπει να λογοδοτήσει στη διεθνή κοινότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, ενώνει τη φωνή του με όλους εκείνους και εκείνες που απαιτούν τον άμεσο τερματισμό του αποκλεισμού της Γάζας και υποστηρίζει το δικαίωμα των Παλαιστινίων να έχουν ανεξάρτητο κράτος και να ζουν όπως όλοι οι πολίτες του κόσμου.

Καλούμε τον ΟΗΕ και την Ελληνική κυβέρνηση να παρέμβουν άμεσα για την προστασία της ζωής των μελών της ανθρωπιστικής αποστολής που απειλούνται και την άμεση απελευθέρωσή τους.
 

Ημερομηνία: 
Δευ, 31/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.