Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις επιχειρήσεις αποξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Ήδη, με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας έχουν απομακρύνει, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, το 50% των καταγεγραμμένων αυθαίρετων κεραιών.

Ειδικότερα, από το 2008 έως σήμερα, οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας έχουν αποξηλώσει 50 αυθαίρετες κεραίες κινητής τηλεφωνίας και στα 7 Δημοτικά Διαμερίσματα της Αθήνας:

 • 12 κεραίες στο 1o Δ.Δ.
 • 9 κεραίες στο 2o Δ.Δ.
 • 5 κεραίες στο 3o Δ.Δ.
 • 8 κεραίες στο 4o Δ.Δ.
 • 10 κεραίες στο 5o Δ.Δ.
 • 3 κεραίες στο 6o Δ.Δ.
 • 3 κεραίες στο 7o Δ.Δ.

 

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του Δήμου Αθηναίων Νίκος Αβραμίδης:

"Με εντολή του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Ξεκίνησε ήδη η τρίτη φάση αποξήλωσης αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας, κατόπιν τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων. Προτεραιότητά μας η προστασία της δημόσιας υγείας και η διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους τους κατοίκους της πόλης μας".

 

Ημερομηνία: 
Παρ, 28/05/2010 - 03:00

  Όροι Χρήσης

  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

  Περισσότερα

  Επικοινωνία

  Δημαρχιακό Μέγαρο
  Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

  Δημαρχείο
  Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
  Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
  Περισσότερα

  Σύνδεσμοι

  Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.  Περισσότερα

  Χάρτης Ιστότοπου

    Ροές RSS

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


  Χάρτης Ιστού
  Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.