Εξάρχεια: Δέκα συλλήψεις, σαράντα προσαγωγές και ένας αστυνομικός τραυματίας
Σε περισσότερες από 40 προσαγωγές και 10 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία απόψε στα Εξάρχεια. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε. Σε επιφυλακή παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή νέου κύκλου επεισοδίων.

Αυτή την ώρα η κατάσταση στα Εξάρχεια είναι ήρεμη. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν μπει στην πλατεία και το υδροβόλο όχημα «Αίας» της αστυνομίας προχώρησε και σε ρίψη νερού για να σβήσει τις φωτιές.

Νωρίτερα, συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις ομάδες αντιεξουσιαστών οι οποίες ανά τακτά διαστήματα και ορμητήριο την οδό Σολωμού  επιδίδονταν σε πετροπόλεμο και ρίψη μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στην πλατεία και στους γύρω δρόμους.

Ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ καταδρομική επίθεση κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ στην οδό Τοσίτσα. Συγκεκριμένα, κινούμενοι από την οδό Καλλιδρομίου διέσχισαν την αφύλακτη οδό Οικονόμου και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών και της σταθμευμένης «Αύρας» στην οδό Τοσίτσα και διέφυγαν από τα στενά προς τον λόφο Στρέφη.

 

Νωρίτερα, ομάδα διαδηλωτών εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και απώθησαν τους νεαρούς.

Πλήθος κόσμου στα Προπύλαια

Η πορεία με κεντρικό σύνθημα «αυτή η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία», στην οποία  συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα ξεκίνησε από τα Προπύλαια με κατεύθυνση τη Βουλή και ολοκληρώθηκε ειρηνικά, λίγο μετά τις 20:00.

Νωρίτερα, το μεσημέρι  πραγματοποιήθηκε το μαθητικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν μαθητές και φοιτητές στα Προπύλαια. Στο ίδιο συλλαλητήριο το παρών έδωσαν και αντιεξουσιαστές.

Προσωρινές τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ

Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από σήμερα Παρασκευή  έως και το Σάββατο στις 07:00, σταδιακά κι ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Λόγω των συγκεντρώσεων και των πορειών, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχει προγραμματίσει σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενώ τα μέτρα της Τροχαίας θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου.

Παράλληλες πορείες σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Δύο πορείες, οι οποίες ξεκίνησαν από την πλατεία Καμάρας, είναι σε εξέλιξη σε κεντρικούς δρόμους και της Θεσσαλονίκης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 8 το απόγευμα και στην Πάτρα. Ειδικότερα, άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, πέταξαν βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» κάνοντας χρήση χημικών. Δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός και μια γυναίκα.

Αποκλεισμένο για τους οδηγούς θα είναι σήμερα το κέντρο της Αθήνας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για τις 6 Δεκεμβρίου 2019 στο κέντρο της Αθήνας, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Συγκεκριμένα από 10.00΄ ώρα της 06.12.2019 έως την 07.00΄ ώρα της 07.12.2019, θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων και από 05.00΄ ώρα της 06.12.2019 έως την 07.00΄ ώρα της 07.12.2019 δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση αυτών, στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων:

-Λ. Αλεξάνδρας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Ρηγίλλης, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β΄ και Βασ. Σοφίας.
-Υψηλάντου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Πετράκη και Ηροδότου.
-Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
-Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλατεία Βάθης έως την οδό Πατησίων.
-Στουρνάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ΄ Σεπτεμβρίου,
-Μπουμπουλίνας σε όλο το μήκος της.
-Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.
-Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
-Τζωρτζ, σε όλο το μήκος της.
-Μπόταση, σε όλο το μήκος της.
-Κάνιγγος, σε όλο το μήκος της.
-Σολωμού, σε όλο το μήκος της.
-Καποδιστρίου, σε όλο το μήκος της.
-Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της.
-Σπ. Τρικούπη , σε όλο το μήκος της.
-Θεμιστοκλέους, σε όλο το μήκος της.
-Εμμ. Μπενάκη, σε όλο το μήκος της.
-Ζωοδόχου Πηγής, σε όλο το μήκος της.
-Χαρ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος της.
-Μαυρομιχάλη, σε όλο το μήκος της.
-Ιπποκράτους, σε όλο το μήκος της.
-Ασκληπιού, σε όλο το μήκος της.
-Πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), Κάνιγγος και Εξαρχείων, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό .

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Newsroom Αθήνα 9.84

The post Εξάρχεια: Δέκα συλλήψεις, σαράντα προσαγωγές και ένας αστυνομικός τραυματίας appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Νομοσχέδιο «σκούπα» στη Βουλή
Διυπουργικό νομοσχέδιο με κατεπείγουσες διατάξεις κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων προβλέπει τη δημιουργία του πρώτου πάρκου έρευνας και τεχνολογίας στην Αθήνα, στο ακίνητο της πρώην βιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ. Με άλλη διάταξη του ίδιου νομοσχεδίου συστήνεται νέα ένστολη κατηγορία προσωπικού, αυτή των συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση των αυξημένων μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Συνολικά προβλέπονται 800 θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία, για να ψηφιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

 

 

 

 

 

 

The post Νομοσχέδιο «σκούπα» στη Βουλή appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ του ΟΑΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 99-93 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μετά από συγκλονιστικό ματς στην παράταση.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές με τον Παναθηναϊκό να έχει ελαφρύ προβάδισμα με τον Ταϊρις Ράις να σκοράρει 18 πόντους σε 11’.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός με τον Σπανούλη να είναι πάρα πολύ καλός και να δίνει λύσεις πασάροντας και σκοράροντας κατάφερνε να μένει μέσα στο παιχνίδι 35-32 στο 14’). Ωστόσο με ένα τρίποντο του Ράις στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός τελείωσε το δεύτερο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα με 46-39.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 13 πόντους διαφορά (54-41 στο 23’). H είσοδος του Ριντ ωστόσο άλλαξε τα δεδομένα, καθώς μπέρδεψε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που έκαναν κακές επιλογές.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις από τον Πολ και τον Μπόλντγουιν μειώνοντας σε 63-61 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Ο Πολ έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 78-81 στο 36’ και ο Πολ με ½ βολές έκανε το 84-86 στ0 1.03’’ πριν το τέλος, ενώ στα 3’’ ο Παπαγιάννης ισοφάρισε σε 86-86, ο Ολυμπιακός έκανε λάθος, αλλά ο Καλάθης αστόχησε σε τρίποντο για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση.

Εκεί και πάλι ο Ράις ήταν καταπληκτικός οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στην επικράτηση με το τελικό 99-93, καθώς ο Ολυμπιακός δεν βρήκε λύσεις για να μπορέσει να αντέξει στην πίεση της έδρας.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 46-39, 63-61, 86-86 (κ. αγ.) 99-93

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πιτίνο): Τόμας 13 (4/7 δίποντα, 3/3 βολές, 6 ριμπάουντ), Ράις 41(5/7 δίποντα, 8/16 τρίποντα, 7/7 βολές), Παπαγιάννης 5 (8 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπαπέτρου 11 (4/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Παππάς, Βουγιούκας, Τζόνσον, Φρεντέτ 7 (0/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα), Καλάθης 14 (6/11 δίποντα, 0/9 τρίποντα, 2/3 βολές, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη), Μήτογλου 8 (4/6 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Μπεντίλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κεμζούρα): Ρότσεστι, Μπάλντουιν 10 (4/7 δίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πολ 17 (5/8 τρίποντα, 2/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Κόνιαρης 3 (1), Σπανούλης 18 (4/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ασίστ), Τσέρι 7 (1/2 τρίποντα, 4/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Μιλουτίνοβ 14 (6/8 δίποντα, 2/2 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Βεζένκοβ 6 (1), Πρίντεζης 7 (2/8 δίποντα), Παπανικολάου 5 (1), Ρούμπιτ 2, Ριντ 4 (2/3 δίποντα).

Ανδρέας Χανιάς

The post Ο Παναθηναϊκός πήρε το θρίλερ του ΟΑΑΚΑ appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης κατόπιν της με αριθμ. 10959/2019 απόφασης του 29ου Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, υπέρ του Αριστοτέλη Μπαράκου για καταβολή κεφαλαίου.
Θέμα: Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης κατόπιν της με αριθμ. 10959/2019 απόφασης του 29ου Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, υπέρ του Αριστοτέλη Μπαράκου για καταβολή κεφαλαίου.
Ημ/νια: 06/12/2019 15:48:23
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: 62ΚΦΩ6Μ-ΑΚ4
Κατηγορίες: Διαύγεια
Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης κατόπιν της με αριθμ. 10959/2019 απόφασης του 29ου Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, υπέρ του Αριστοτέλη Μπαράκου για καταβολή τόκων υπερημερίας.
Θέμα: Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης κατόπιν της με αριθμ. 10959/2019 απόφασης του 29ου Τριμελούς Τμήματος του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, υπέρ του Αριστοτέλη Μπαράκου για καταβολή τόκων υπερημερίας.
Ημ/νια: 06/12/2019 15:40:03
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: 9ΠΖ2Ω6Μ-ΛΜΙ
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ 24.800,00€ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
Θέμα: ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ 24.800,00€ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
Ημ/νια: 06/12/2019 15:25:05
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΨΓ7ΒΩ6Μ-ΖΕΟ
Κατηγορίες: Διαύγεια
Αίτηση έκδοσης Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης Οικονομικού Έτους 2019, ΚΑΕ 6264.013 ποσού 1.000,00 € για επισκευή 3 μηχανών καταμέτρησης
Θέμα: Αίτηση έκδοσης Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης Οικονομικού Έτους 2019, ΚΑΕ 6264.013 ποσού 1.000,00 € για επισκευή 3 μηχανών καταμέτρησης
Ημ/νια: 06/12/2019 15:12:29
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: 9ΤΧΝΩ6Μ-2ΔΒ
Κατηγορίες: Διαύγεια
Έγκριση του από 20.11.2019 Πρακτικού - Γνωμοδότησης της Επιτροπής Διενέργειας – Αξιολόγησης Προσφορών της ανοικτής δημόσιας σύμβασης, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί του συνόλου των άρθρ
Θέμα: Έγκριση του από 20.11.2019 Πρακτικού - Γνωμοδότησης της Επιτροπής Διενέργειας – Αξιολόγησης Προσφορών της ανοικτής δημόσιας σύμβασης, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων, κάτω των ορίων, με κριτήριο ανάθεσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί του συνόλου των άρθρων 1 και 2 των ενδεικτικών τιμών της μελέτης, για την παροχή υπηρεσιών για το “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ”, για τις ανάγκες της Δ/νσης Πρασίνου και Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων για τα έτη 2019 – 2020 και ημερομηνία έναρξης από την ανάρτηση του συμφωνητικού στο ΚΗΜΔΗΣ και μέχρι εξάντλησης του συμβατικού ποσού ή για δύο έτη (24 μήνες), ενδεικτικού προϋπολογισμού 150.000,00€ συμπ/νου ΦΠΑ 24%, που αφορά στο στάδιο αξιολόγησης των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και στην κατακύρωση του αποτελέσματος της με αριθμό 76753.1 συστημικής διαδικασίας
Ημ/νια: 06/12/2019 14:46:18
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΩΤ48Ω6Μ-ΞΚ4
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Η.Δ.) ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 11-12-2019 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 7ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Η.Δ.) ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 11-12-2019 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 7ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Ημ/νια: 06/12/2019 14:32:47
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΨΟΙΥΩ6Μ-4Η1
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΑΔΟΣ 11
Θέμα: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΥΚΑΔΟΣ 11
Ημ/νια: 06/12/2019 14:11:08
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΨΟ6ΗΩ6Μ-ΣΨ7
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΣΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΘΥΜΝΗΣ 1
Θέμα: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΣΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΗΘΥΜΝΗΣ 1
Ημ/νια: 06/12/2019 14:07:18
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΩΠΕΒΩ6Μ-ΦΘΤ
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΑΦΝΙΔΟΣ 22
Θέμα: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΑΦΝΙΔΟΣ 22
Ημ/νια: 06/12/2019 14:03:10
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: ΩΦΘ4Ω6Μ-ΒΧΡ
Κατηγορίες: Διαύγεια
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 5ου ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11-12-2019
Θέμα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ 5ου ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11-12-2019
Ημ/νια: 06/12/2019 14:02:22
Φορέας: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΑΔΑ: 6ΕΟΥΩ6Μ-ΔΧ6
Κατηγορίες: Διαύγεια
Κυρ. Μητσοτάκης «Πυξίδα μας το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συνθήκες»
Ενότητα και πάνω απ’ όλα και ψυχραιμία, συνέστησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα.

«Θέλω να τονίσω ότι η πυξίδα μας θα είναι πάντα η ίδια: Θα κινηθούμε με πίστη στο Διεθνές Δίκαιο και στις διεθνείς συνθήκες, χωρίς τις οποίες ο κόσμος θα γύριζε στη ζούγκλα. Αλλά και με απόλυτη προσήλωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε μιλώντας την Παρασκευή στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

«Η Τουρκία επιχειρεί να καλύψει με επιθετικότητα κενά που δημιουργεί η παγκόσμια γεωστρατηγική αστάθεια. Και με μονομερείς ενέργειες διεκδικεί τον ρόλο ενός ιδιότυπου «τοπάρχη» στην ευρύτερη περιοχή. Πότε φιλοτεχνώντας χάρτες που εξαφανίζουν ελληνικά νησιά, πότε υπογράφοντας άκυρα χαρτιά που τα αποκαλούν διμερείς συμφωνίες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, καταπατώντας τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και της καλής γειτονίας. Το βλέπουμε στην Κύπρο, στο Αιγαίο, πρόσφατα και στην ευρύτερη Μεσόγειο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε σχετικά με την ελληνική στάση:«Πρωταγωνιστώντας σε όλα τα διεθνή βήματα αλλά και σφυρηλατώντας την ενότητα στο εσωτερικό. Πάντα ανοιχτοί στον γόνιμο διάλογο, πάντα κρατώντας τα κανάλια επικοινωνίας ανοιχτά, πάντα κλειστοί -όμως- στην άγονη υποχώρηση. Με αυτοπεποίθηση αλλά και ρεαλισμό. Χωρίς φωνές αλλά με αποτέλεσμα. Αυτός είναι σήμερα ο πατριωτισμός της ευθύνης, που πρεσβεύει η κυβέρνηση. Είναι ο μόνος δρόμος ο οποίος μπορεί και θα οδηγήσει -να είστε σίγουρες και σίγουροι- σε απτά αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στην συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο τόνισε ότι του παρουσίασε τις θέσεις μας με ειλικρίνεια, αλλά και ανυποχώρητα. «Απέναντί μου άλλωστε είχα έναν ηγέτη ο οποίος μόλις είχε δεχθεί μια σοβαρή ήττα στο διπλωματικό επίπεδο: Αμερική, Ρωσία, Ευρώπη, Αίγυπτος, Ισραήλ, είχαν ήδη καταδικάσει την τελευταία απόπειρα να επινοηθούν ανύπαρκτα δικαιώματα στην Μεσόγειο. Και αυτό δεν είναι μικρό πράγμα», σημείωσε, ενώ πρόσθεσε: «Με τους γείτονές μας δεν κρύβω, λοιπόν, ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Απαιτείται ενότητα, πάνω απ’ όλα και ψυχραιμία. Γι’ αυτό, άλλωστε, την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθούν πλήρως οι πολιτικές δυνάμεις σε κλειστή συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής που θα γίνει στη Βουλή».

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά και στην υπερψήφιση του νόμου για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού στη σχετική Επιτροπή με μεγάλη πλειοψηφία.

«Είναι πολύ σημαντική κατάκτηση αυτή. Διότι προσθέτουμε έναν ακόμα κρίκο στους δεσμούς του Παγκόσμιου Ελληνισμού με την πατρίδα».
«Της παρέχει νέες δυνατότητες να προωθήσει τα εθνικά της δίκαια. Είμαι περήφανος για τη σχετική ρύθμιση. Ναι, κάναμε κάποιες εκπτώσεις και κάποιες υποχωρήσεις. Αυτό είναι αλήθεια, σε σχέση με την αρχική μας θέση. Λύνουμε όμως, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια, αυτή την εκκρεμότητα», συμπλήρωσε.

Απόστολος Χονδρόπουλος

The post Κυρ. Μητσοτάκης «Πυξίδα μας το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συνθήκες» appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο
Με τις ψήφους της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης ψηφίστηκε επί της αρχής το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Κατά της αρχής ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25.

Πολλά άρθρα του νομοσχεδίου ωστόσο έτυχαν διακομματικής στήριξης. Ενδεικτικά, πριν την έναρξη της ψηφοφορίας ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι υπερψηφίζει 26 άρθρα, σε 20 άρθρα δηλώνει «παρών» και 21 άρθρα τα καταψηφίζει. «Αν είχαμε την τεκμηρίωση και τις απαντήσεις που ζητήσαμε θα είχαμε ψηφίσει και περισσότερα», είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Τρ. Αλεξιάδης.

«Δεν λύσαμε όλα τα προβλήματα της χώρας με αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο. Όμως με αυτό το νομοσχέδιο είμαστε απολύτως συνεπείς σε όσα είχαμε πει προεκλογικά», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας που πρόσθεσε ότι «όλα τα νοικοκυριά θα δουν μειώσεις φόρων» ενώ επικαλέστηκε τα στοιχεία του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, ότι, με το σχέδιο νόμου και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τα χαμηλότερα εισοδήματα θα δουν μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης κατά 23%, τα μεσαία εισοδήματα κατά 16% και τα υψηλότερα εισοδήματα κατά 7%.

«Η δική μας φορολογική και οικονομική πολιτική δεν έχει ταξικό πρόσημο, είναι για όλη την κοινωνία, είναι ανάπτυξη για όλους, κυρίως όμως για τα χαμηλότερα και τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας και πρόσθεσε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα είναι δημοσιονομικά ουδέτερος το 2020.

Ο υπουργός υπογράμμισε επίσης ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και αυτό θα γίνει με τους υψηλότερους ρυθμούς οικονομικής μεγέθυνσης, με το χαμηλότερο κόστος δανεισμού με την αξιοποίηση των ANFAs και των SNPs, των κερδών από τη διακράτηση των ευρωπαϊκών ομολόγων, για αναπτυξιακούς λόγους και με την αποπληρωμή του πιο ακριβού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Δεν υποστηρίζουμε ότι με αυτό το νομοσχέδιο λύνουμε όλα τα προβλήματα αλλά είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση της υπερφορολόγησης που καθηλώνει την ανάπτυξη», είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

«Δική μας συνειδητή πολιτική είναι η μείωση των φόρων», είπε ο υφυπουργός που απάντησε και στις ενστάσεις της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής για το ζήτημα της υποχρεωτικότητας μέρους δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής ότι δεν υφίστανται θέματα αντισυνταγματικότητας γιατί τηρείται η αρχή της αναλογικότητας. «Είναι μέτρο που αντιμετωπίζει την φοροδιαφυγή και την καθιστά αντικίνητρo», είπε ο κ. Βεσυρόπουλος.

«Όποιος φορολογείται στην Ελλάδα θα πληρώσει λιγότερο φόρο, χάρη σε αυτό το νομοσχέδιο. Λιγότερο φόρο, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια», είπε ο εισηγητής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σήμερα για τη μεσαία τάξη αλλά επί των ημερών του οι φτωχοί γίνανε φτωχότεροι και περισσότεροι».

«Κάνετε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης αλλά εσείς ακόμα δεν την έχετε ορίσει. Ποιος πρότεινε την τροπολογία που μειώνει την επιβάρυνση της μεσαίας τάξης των ιδιοκτητών ΠΑΕ και ΚΑΕ; Αποσύρετε την τροπολογία για τις ΠΑΕ και ΚΑΕ για να δώσετε μέρισμα σε 400 ακόμα οικογένειες», δήλωσε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης.

«Άλλοι έφερναν φωτογραφικές τροπολογίες για επιχειρηματία. Η ρύθμιση είναι οριζόντια για τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ άρα δεν ευνοεί έναν», σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών.

«Για μια ακόμη φορά οι πολίτες θα σηκώσουν στις πλάτες τους τα υπερπλεονάσματα, θα πληρώσουν τα αυξημένα έσοδα που προβλέπει και ο νέος προϋπολογισμός», δήλωσε ο ειδικός αγορητής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης.

«Από τη στιγμή που ένα νομοσχέδιο αφήνει στο απυρόβλητο τους εφοπλιστές και φορολογεί τους παράκτιους αλιείς, δείχνει σε ποια λογική κινείται και η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης», είπε ειδικός αγορητής του ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος. «Υπάρχει επιστολή από την οποία προκύπτει ότι ο κ. Τσακαλώτος θα φορολογούσε περισσότερο τους αλιείς», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

«Η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται υπό καθεστώς μνημονίων. Δεν είναι σωστό να θριαμβολογεί λοιπόν κανείς σήμερα», δήλωσε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Βιλιάρδος.

«Με αυτό το νομοσχέδιο δίνετε διαπιστευτήρια υποταγής στους δανειστές και στην ολιγαρχία», επανέλαβε ο ειδικός αγορητής του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

Πηγή:ΑΠΕ

 

The post Υπερψηφίστηκε το φορολογικό νομοσχέδιο appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό κολύμβησης ο Βαζαίος
Στην κορυφή της Ευρώπης στα 200 μικτή ατομική ανέβηκε ο Ανδρέας Βαζαίος. Ο Έλληνας πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση 1.50.58 στον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης και σημείωσε νέο ρεκόρ Ευρώπης.

Έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά το χρυσό σε αντίστοιχη διοργάνωση και παράλληλα κατέρριψε το 1.51.36 του Λάζλο Τσεχ από το 2015.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νορβηγός Τομόε Ζενιμότο με 1:51.74, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Γερμανός Φίλιπ Χέιντζ με 1:52.55.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου στον Ανδρέα Βαζαίο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του Χρυσού στα 200μ. μικτής Ατομικών Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη.

Ειδικότερα στο μήνυμά του ο Πρόεδρος αναφέρει:

«Η «χρυσή» Πανευρωπαϊκή σας διάκριση δικαιώνει την εμβληματική αθλητική πορεία σας και σας φέρνει, επαξίως, στην κορυφή της Ευρωπαϊκής κολύμβησης. Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνέχεια για την κατάκτηση και της Παγκόσμιας κορυφής».

Ανδρέας Χανιάς

 

The post Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό κολύμβησης ο Βαζαίος appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Τρεις αγωνιστικές στον Βράνιες
Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε τελικά ο Όγκνιεν Βράνιες για το χτύπημα εκτός φάσης που έφερε την αποβολή του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Βόσνιος αμυντικός δέχθηκε κόκκινη κάρτα στην ήττα της Ένωσης από τον ΟΦΗ, αλλά το γεγονός ότι χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης, αύξησε την περίοδο της αποχής του.

Πιο συγκεκριμένα, το πειθαρχικό όργανο της Superleague αποφάσισε να επιβάλλει ποινή τριών αγωνιστικών στον στόπερ της ΑΕΚ, στερώντας τον από τον Νίκο Κωστένογλου (ή τον Μάσιμο Καρέρα) για τα επόμενα ματς της ομάδας.

Ανδρέας Χανιάς

The post Τρεις αγωνιστικές στον Βράνιες appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Με βέτο απειλεί η Τουρκία για τις Βαλτικές
Η Άγκυρα θα μπλοκάρει την τελική έκδοση του αμυντικού σχεδίου του ΝΑΤΟ για τις βαλτικές χώρες και την Πολωνία μέχρις ότου τα κράτη μέλη της Συμμαχίας συμφωνήσουν να χαρακτηρίσουν τρομοκρατική οργάνωση την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Άγκυρα είχε απειλήσει με βέτο το συγκεκριμένο σχέδιο του ΝΑΤΟ, έως ότου η Βορειοατλαντική Συμμαχία προσφέρει μεγαλύτερη πολιτική υποστήριξη στην Άγκυρα στη μάχη της εναντίον των δυνάμεων YPG στη βόρεια Συρία και αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό της πολιτοφυλακής ως τρομοκρατική οργάνωση.

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου κορυφής ότι η Τουρκία ήρε το βέτο της προς το νατοϊκό αμυντικό σχέδιο.

Εντούτοις, ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως η Άγκυρα συμφώνησε στο επόμενο βήμα της διαδικασίας, αλλά δεν έχει δώσει την τελική της έγκριση.

Όπως τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΞ σε δημοσιογράφους σε επίσκεψή του στη Ρώμη, η Άγκυρα θα εμποδίσει το σχέδιο μέχρι να εγκριθεί επίσης και το αμυντικό σχέδιο για την Τουρκία, το οποίο η Άγκυρα λέει πως η Συμμαχία πρέπει να στηρίζει την τουρκική θέση για τους YPG.

«Αυτό το σχέδιο δεν θα εκδοθεί μέχρις ότου εκδοθεί και το δικό μας σχέδιο», διεμήνυσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, χαρακτηρίζοντας την τουρκική στάση στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ως μια χειρονομία στους συμμάχους της.

«Δεν θα ήταν δίκαιο για κάποιες χώρες να μην εγκρίνουν το σχέδιο μας, ενώ την ίδια στιγμή θα στηρίζουν ένα σχέδιο για άλλους».

«Και τα δύο σχέδια αναμένουν στο ίδιο στάδιο…και αν πρόκειται να εκδοθούν, θα εκδοθούν ταυτόχρονα. Αλλά, αν υπάρξει πρόβλημα, τότε και τα δύο θα μπλοκαριστούν. Αποκλείεται για αυτό να υπάρξει συμβιβασμός»

Ο Στόλτεμπεργκ είπε σε δημοσιογράφους με τη λήξη της συνόδου ότι οι σύμμαχοι δεν συζήτησαν το θέμα των YPG. Αργότερα ο Τούρκος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως οι νατοϊκοί σύμμαχοι εγκατέλειψαν την Άγκυρα στον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας, αφού ενέκρινε το σχέδιο για τις βαλτικές χώρες και την Πολωνία έπειτα από αιτήματα των ηγετών της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πολωνίας και του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Πρόσθεσε πως το τουρκικό σχέδιο έχει περάσει από την στρατιωτική επιτροπή και του συμβούλιο του ΝΑΤΟ, αλλά δεν έχει ακόμη εκδοθεί εξαιτίας ενστάσεων από «ορισμένες χώρες».

Πηγή: ΑΠΕ

The post Με βέτο απειλεί η Τουρκία για τις Βαλτικές appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Συνάντηση Ερντογάν – Σχοινά στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό
Την Άγκυρα επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή για το μεταναστευτικό ο νέος αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, μαζί με την αρμόδια Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον. Μεταξύ άλλων είχαν συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι δύο αξιωματούχοι επεσήμαναν την δέσμευση της ΕΕ να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Τουρκία στην αντιμετώπιση του προσφυγικού. Επισημαίνεται μάλιστα ότι η χώρα φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων στον κόσμο.

Ο κ. Σχοινάς και η κ. Γιοχάνσον, κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους, επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση, για να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

Constructive day of talks in #Ankara together with ⁦@YlvaJohansson⁩. Thank you President @RTErdogan, @fuatoktay, @goklevent, @frkkymkc for your hospitality. The EU remains fully committed to the implementation of the EU-Turkey Statement of 16 March 2016. #MigrationEU pic.twitter.com/nEGwxoQOte

— Margaritis Schinas (@MargSchinas) December 6, 2019

President @RTErdogan received Vice President of the European Commission @MargSchinas and Commissioner @YlvaJohansson at the Presidential Complex. pic.twitter.com/t5ce4ro8PH

— Turkish Presidency (@trpresidency) December 6, 2019

Γιάννης Παπαγεωργίου

The post Συνάντηση Ερντογάν – Σχοινά στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM
Κλειστό λόγω τεχνικού προβλήματος το κολυμβητήριο στο Γουδή
Eνα τεχνικό πρόβλημα στη θέρμανση οδήγησε τους υπευθύνους του κολυμβητηρίου στο Γουδή να αναγκαστούν να κλείσουν τις εγκαταστάσεις μέχρι νεωτέρας.

Συγκεκριμένα ένα εξάρτημα του συστήματος θέρμανσης του νερού χάλασε με συνέπεια να μην υπάρχει ζεστό νερό και να μην είναι δυνατή η χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων από τους πολίτες. Μάλιστα, ο ΟΠΑΝΔΑ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό το πρόβλημα υπογραμμίζοντας πως θα υπάρξει νεώτηρε ενημέρωση για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.

«Σας ενημερώνουμε ότι το κολυμβητήριο στο Γουδή θα παραμείνει κλειστό λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στην πισίνα.
Θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανάρτηση για την επαναλειτουργία του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση στα social media.

Οι υπεύθυνοι του κολυμβητηρίου μάλιστα έχουν προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες για να τοποθετηθεί σύντομα το νέο ανταλλακτικό και να αποκατασταθεί η βλάβη.

Ανδρέας Χανιάς

The post Κλειστό λόγω τεχνικού προβλήματος το κολυμβητήριο στο Γουδή appeared first on ΑΘΗΝΑ984.

Κατηγορίες: Ειδήσεις από τον 984FM

Όροι Χρήσης

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "cityofathens.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχιακό Μέγαρο
Αθηνάς 63, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά), Τ.Κ. 10552

Δημαρχείο
Λιοσίων 22, Τ.Κ. 10438
Τηλ. 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο σας)
Περισσότερα

Σύνδεσμοι

Αρχείο με χρήσιμους συνδέσμους σε φορείς του δήμου Αθηναίων και της πολιτείας.Περισσότερα

Χάρτης Ιστότοπου

  Ροές RSS

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


Χάρτης Ιστού
Η κατασκευή του Ιστοτόπου έγινε με απόφαση Δημάρχου, από ομάδα εργασίας εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων και την Δημοτική Επιχείρηση ΔΑΕΜ χωρίς επιπλέον αμοιβή και κόστος, κάνοντας χρήση ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού.